Polna doza adrenalina za tekače!

Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Državnega sveta Republike Slovenije Mitje Bervarja.

Datum: 22. april 2018 ob 11.uri

Polna doza adrenalina za tekače!

Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Državnega sveta Republike Slovenije Mitje Bervarja.

Datum: 22. april 2018 ob 11.uri

Postanite pokrovitelj Rudarskega maratona

Rudarski maraton Zasavje 2018 je tekmovalni in rekreativni dogodek velikega pomena za Zasavje, Slovenijo in tudi edinstvena športna avantura v Evropi. Težko bi namreč našli rudnik, kjer lahko tekači pretečejo po rudniških rovih 5 km dolgo progo iz enega mesta v drugega.

Rudarski maraton organizira ekipa, ki jo vodi jasno sporočilo: Jame ne damo. Rudarstvo je namreč dve stoletji oblikovalo te kraje, vplivalo na oblikovanje industrije, mest in vasi ter ljudem dajalo kruh. Povezanost rudarstva z bolj ali manj sleherno družino ga ohranja pri življenju. In spomin nanj bo ostal tudi z aktivnimi rudniškimi površinami: nad in pod zemljo.

V maju 2016 je v Zasavju potekal prvi Rudarski maraton, ki se ga je udeležilo 105 adrenalinsko navdahnjenih tekačev iz različnih koncev Slovenije. Že na drugem Rudarskem maratonu organizatorji pričakujejo okrog 500 udeležencev, tudi iz tujine.

Možnosti za partnerstvo pri evropsko zastavljenem projektu so različne, poleg klasičnega sponzorstva, ki vam prinese precej partnerskih ugodnosti, je možno tudi materialno sponzorstvo in sponzorstvo v obliki nagrad za tekmovalce. Vsekakor bomo prisluhnili tudi vašim željam in pripravili ponudbo po meri.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Mateja Forte
vodja trženja
marketing@zasavskitednik.si
070 788 510

Zavod Savus

Rudarski maraton Zasavje 2018 pripravlja Zavod Savus, izdajatelj tiskanega časopisa Zasavski tednik in spletnega časopisa Zasavc.net, v sodelovanju z Rudnikom Trbovlje-Hrastnik. Savus je tudi organizator adrenalinske preizkušnje Jamatlon, na kateri ekipe udeležencev premagujejo rudarske ovire na 5,5 km dolgi progi po Rudniku Trbovlje – Hrastnik. Doslej so uspešno izpeljali že pet Jamatlonov.

Prvi Rudarski maraton je potekal maja 2016 in več kot sto tekačev je bilo navdušenih nad izjemno in enkratno preizkušnjo.

Kontaktirajte nas!

Mestni trg 5a
1420 Trbovlje
Slovenija


070 / 788 510

info@rudarski-maraton.si
info@zasavskitednik.si
info@zasavc.net

Prijavite se na e-novice in ne zamudite naših ugodnosti

Opis operacije: Turistični, rekreativni in kulturni projekti za ohranjanje rudarske in industrijske dediščine.

Cilji operacije:

  • povečati prepoznavnost projektov v sklopu operacije v Sloveniji in Evropi;
  • spodbuditi željo, da se ciljne skupine dogodkov udeležijo in preživijo atraktivno doživljajsko izkušnjo;
  • širiti pozitivne odmeve o projektih, ki bodo druge nagovarjale in spodbujale, da o projektih izvejo več, jim zaupajo, jih priporočajo in se jih udeležijo.


Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.